Реклама в AlekDimitrov.com

AlekDimitrov.com e портал за образование и математика.
Екипът ни се стреми да поддържа актуална информация за всички значими математически състезания. Порталът има няколко важни раздела:
- С актуалните си статии и новини се стараем да ви държим в течение на всичко интересно, което се случва в българските държавни, общински и частни училища, като структурата на сайта предлага възможност да се включите с ваши коментари към всяка новина. Акцентираме върху математиката и състезанията, които се провеждат в страната ни и извън нея, като се стараем да поднасяме богата и подробна информация за всички етапи - от записването за съответното състезание, до резултатите от него.
- Сърцето на портала са богатите класации с резултати на ученици от състезания по математика. Подобни класации се поддържат вече от няколко години и непрекъснато се разширяват. AlekDimitrov.com прави национални класации с резултати от математически турнири за ученици от 5 до 12 клас включително. В отделна класация се следи формирането на предварителен рейтинг на ученици в 4 клас за прием в Софийската Математическа Гимназия. Всички поддържани от нас класации дават богати възможности за статистика по различни ключови характеристики, както за настоящата учебна година, така и за минали години.
- Календарът към страницата ни винаги дава актуална информация за математическите състезания в България и по света, които предстои да се провеждат.
- Важна съставна част на портала, заедно с новините и рейтинговите класации е форума към него. Това е динамичното място, където всички любители на състезателната математика могат да обменят мнения за състезания и училища, да търсят задачи или решенията им, да помагат на другте потребтели с отговори на въпросите им.
 

 
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ
Публикациите, които можем да предложим се публикуват в секция новини и са безсрочни - веднъж публикувано, представянето ще се визуализира завинаги в AlekDimitrov.com. Подходящ начин за анонс на учебно заведение, детска градина, школа за допълнителна подготовка, образователно събитие. Опцията Рекламна публикация се предлага в няколко разновидности:
1. Вариант A - до 300 думи, с гаранция за показване на първа позиция в новините в течение на минимум 7 дни (след изтичането на 7-дневния период публикацията продължава да е активна, но се мести надолу при публикуване на нови статии и новини) - 200лв. + ДДС = 240лв.
2. Вариант B - над 300 думи, с гаранция за показване на първа позиция в новините в течение на минимум 14 дни (след изтичането на 7-дневния период публикацията продължава да е активна, но се мести надолу при публикуване на нови статии и новини) - 350лв. + ДДС = 420лв.
3. Вариант C - годишен абонамент за статии до 300 думи. При този абонамент, рекламодателят получава право на публикуване на нов материал всеки месец, в продължение на 12 месеца, тоест, публикуване на 12 материала в рамките на година. Всеки от публикуваните материали е с гаранция за показване на първа позиция в новините в течение на минимум 10 дни (след изтичането на 10-дневния период публикацията продължава да е активна, но се мести надолу при публикуване на нови статии и новини) - 2000лв. + ДДС = 2400лв. Услугата може да бъде използвана комбинирано за представяне на различни услуги във всяка от 12-те публикации.
4. Вариант D - Предложените от нас варианти не са удачни за целите Ви? Предложете ни удачна за Вас схема за публикуване на статии.
 

 
РЕКЛАМНА ТЕМА ВЪВ ФОРУМА
Тема за представяне на услуга / учебно заведение в нашия форум. Възможност да запознаете посетителите с Вашите услуги чрез жив диалог в специално създадена за Вас тема в нашия форум. Свободно оформяне на темата, възможност за получаване на обратна връзка за услугата чрез мнения на посетителите - 25лв. + ДДС = 30лв. на месец или 200лв. + ДДС = 240лв. за неограничен период от време.
Забележка:
При избор на месечен вариант, при спиране на плащанията, администрацията на форума може да прецени да изтрие темата.
 

 
БАНЕРНА РЕКЛАМА
AlekDimitrov.com предлага богати възможности за банерна реклама във всякакъв формат. Цените варират от 100лв. + ДДС = 120лв. до 600лв. + ДДС = 720лв. на месец за Wallpaper / Branding реклама на цялата страница. Свържете се с нас за детайлна оферта за определен тип банер на точно място.
Отстъпки за комбиниране на банерна реклама с друг тип реклама - По договаряне
Отстъпки за предплатена за дълъг период банерна реклама - По договаряне
 

 
НЕСТАНДАРТНА РЕКЛАМА И ПРОМОТИРАНЕ НА СЪБИТИЯ И УСЛУГИ
Имате нестандартна идея за популяризиране на услуга или събитие, което организирате? Свържете се с нас за да я обсъдим.
 

 
Контакти:
Кристиан Димитров
моб. тел. / Viber +359 877 616 551
Email: Kris Dimitrov

Facebook
Facebook
RSS
RSS