Отборите на СМГ, ПЧМГ, 125 СОУ и МГ Русе заминават днес за Хонг Конг

г. 07:32 ч.
Отборите на СМГ, ПЧМГ, 125 СОУ и МГ Русе заминават днес за Хонг Конг
Българските участници в математическото състезание Po Leung Kuk заминават днес за Хонг Конг. Предстои им дълъг път през половината свят, а самото състезание е във вторник - 16 юли.
Отборите ще летят обратно на 19.07. Po Leung Kuk е интересно състезание с дългогодишни традиции за математици от ниските класове - възрастовата граница за участие е до 13.5 години, което го прави подходящо за участие на ученици от 5-ти, 6-ти и 7-ми клас. Отборите на СМГ и ПЧМГ заминават без петокласници, конкретно СМГ изпраща четирима шестокласници на престижното състезание.
Да пожелаем лек полет и успешно представяне на нашите деца, чакаме медалите и купите :)
      
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+