Отбор на ПЧМГ за Математически Боеве 2013 Созопол

г. 17:49 ч.
Отбор на ПЧМГ за Математически Боеве 2013 Созопол
След едноседмична подготвителна школа и проведено днес контролно състезание беше определен отбора на ПЧМГ за предстоящото състезание в Созопол - Математически боеве 2013. Училището ще бъде представено от четирима бъдещи седмокласници и двама шестокласници.
До ден, два очакваме и списъци с участниците от повечето отбори, които имам уверението на организаторите, че всеки момент ще бъдат публикувани на официалния сайт на състезанието.
Семейните планове включват почивка в Созопол по време на състезанието, така че ще се постарая да ви държа в течение какво се случва на едно от най-интересните национални състезания с международно участие в математическия календар.
Успех на всички малки математици на IV Български фестивал на младите математици Созопол 2013.
Информация, новини, задачи и решения от Фестивал на младите математици - Математически Боеве, Созопол
            
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+