Математическото състезание Хитър Петър Габрово с променена организация през тази година

г. 06:40 ч.
Математическото състезание Хитър Петър Габрово с променена организация през тази година
Организаторите на популярното математическо състезание Хитър Петър, което от години се провежда като национално състезание в Габрово промениха концепцията през тази година.
Габровският Хитър Петър, освен в Габрово ще се проведе и във Варна... Няма яснота дали там ще бъдат дадени същите задачи, дали участниците ще участват в общо класиране, и ако е така кога ще бъдат изпратени резултати от Варна за да може да се направи общо класиране...
Юбилейното 10-то издание на турнира ще се проведе идващата събота, 12-ти октомври.
Церемония за награждаване няма да има веднага след състезанието. Победителите ще получат отличията си по пощата... Така, според мен децата губят от чара на националните състезания по градове - няма причина да спят в Габрово ако няма предвидено награждаване за следващия ден, а така губят възможността да посетят забележителностите на региона, да се запознаят с връстниците си - математици от всички краища на България и да трупат положителни спомени.
Информация, новини, задачи и решения от състезание по математика Хитър Петър
          
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+