Резултати от Есенен кръг на международен математически турнир Математика без граници

г. 18:49 ч.
Резултати от Есенен кръг на международен математически турнир Математика без граници
Организаторите на математическия турнир Математика без граници подготвят класирането от 1-ви кръг на състезанието.
Въпреки, че на официалния му сайт все още няма обявени резултати, ако проявите малко творчество и се поровите ще успеете да стигнете до един интересен файл, който всъщност е класирането :)
Заповядайте, можете да изтеглите класирането от 1-ви кръг на математическото състезание Математика без граници.
Имайте предвид, че докато не се появи линк на официалния сайт към този файл, това класиране е неофициално и неокончателно. Интересно е, че организаторите са решили да правят класиране само по места - 1-во, 2-ро и 3-то без да се обявяват точките, постигнати от всеки участник.
Това, което мога да разбера засега от класирането е, че при максимални 20 точки, с 1-во място са отличени деца постигнали както 20, така и 19 точки.
В регламента на състезанието е отбелязано, че всички деца на 1-во, второ и трето място от есенния кръг ще получат медали. Още след като се проведе споделих мнение, че организаторите са подценили децата ни и ще има лавина от призови места - класирането го потвърждава... Да се надяваме, че те ще спазят обещанието си и ще зардват всички заслужили деца с медал :)

Редакция: Организаторите на турнира свалиха класирането и то вече не е достъпно на официалния сайт. Можете да го изтеглите оттук, като имайте едно наум, че може би това не са финалните резултати.
Информация, новини, задачи и решения от Математика без Граници
          
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 4,0 / 2 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+