Резултатите на 4-класниците от СМТ са въведени в рейтинга за прием в СМГ

г. 12:26 ч.
Резултатите на 4-класниците от СМТ са въведени в рейтинга за прием в СМГ
Вече и четвъртокласниците са с въведени резултати от Софийския математически турнир.
Въведени са всички резултати от 37 точки включително нагоре, както и всички по-ниски резултати на деца, явили се на състезанието в СМГ или НПМГ.
Каква е класацията, на база на която ще се формира предварителния рейтинг за прием в СМГ след 4-ти клас след като са минали две (ЧХ и СМТ) от четирите предварителни състезания можете да видите като кликнете на линка.
Сигнали за бъгове и погрешно въведена информация можете да подавате в темата за рейтинга във форума ни. Моля, използвайте нея и не изпращайте мейли!
Информация, новини, задачи и решения от Софийски Математически Турнир
                
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+