Предстои - ВАКАНЦИЯ и нов сайт на СМГ :)

г. 12:38 ч.
Предстои - ВАКАНЦИЯ и нов сайт на СМГ :)
Е, дойде време за дългоочакваната ваканция. Изморените състезатели ще могат да починат цели 2 седмици.
Някои от тях ще уплътнят времето с школи по математика и програмиране, други ще се отдадат на разлагащо неправене на нищо :)
Дано всеки да успее да почине добре и след Нова година да продължи с ентусиазъм подготовката и явяването по състезания.
Същевременно, Софийската математическа гимназия ни изненада с дългоочаквания нов сайт. Вижте новото интернет лице на СМГ. Още преди година бях споенал моето мнение, гимназията се нуждае от човек, който да поддържа сайта и да ни радва с навременни и подробни новини, а не точно от нов сайт, но да стискаме палци, че с новото лице ще дойде и актуалната информация.
      
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+