Математическо сътезание Иван Салабашев 2012

г. 11:04 ч.
Математическо сътезание Иван Салабашев 2012
Вече отминаха две добри състезания, идва ред на третото - Иван Салабашев. То ще се проведе на 1-ви декември, а който иска да се яви в София препоръчвам да го направи в НПМГ. Това е училището с най-добра организация. Гарантирано ще можете да се запишете, а и резултатите ви ще излязат значително по-рано, отколкото ако се явите на друго място. Хората вече са и качили необходимата информация на сайта си. Ето конспект на важното: Състезанието започва в 10 часа на 1 декември 2012 г. в НПМГ Акад. Л. Чакалов. То е 21-вото подред. Турнирът е за деца от 2-ри до 12-ти клас и включва 10 задачи с избираем отговор, оценявани с 3 точки и 5 задачи, на които трябва да се намери числов отговор (без описание на решението), които се оценяват с по 6 точки. Това е форматът за всички до 9-ти клас, за големите е друг. Таксата за участие е 7 лева и може да бъде платена до 28-ми ноември. Повече информация - НПМГ
Информация, новини, задачи и решения от математически турнир Иван Салабашев
        
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+