Роман Хайнацки 2014 - задачи и решения

г. 12:28 ч.
Роман Хайнацки 2014 - задачи и решения
Вече имам задачите и решенията за 6-ти клас от днешното математическо състезание Роман Хайнацки.
Ще ги публикувам след 13 часа, защото турнирът все още не е свършил.
Какви са първите впечатления за 6-токласните задачи? Тази година са много по-лесни от предишните години.
Отдавна не се е случавало да се излиза толкова рано, но ето, че тази година е факт - само 2 часа след началото вече има приключили със задачите.

Кога да очакваме резултати?
Организаторите са поели ангажимент да публикуват резултатите от състезанието в понеделник, 3-ти февруари, не по-късно от 18 часа. Разбира се, трябва да имаме предвид, че за да се случи това, всички училища, в които се е провел турнира Роман Хайнацки тази година трябва да изпратят протоколи с резултати не по-късно от 15 часа на същата дата... Би следвало резултатите да се появят на сайта на МГ Ямбол.

Редакция: Ето и обещаните преди час задачи за 6-ти клас от Роман Хайнацки 2014.
Не се предоверявайте на написаните на листа отговори, теоретично трябва да са ОК, но не съм ги проверявал и не мога да гарантирам...

Редакция 2: Задачи за 2-ри, 3-ти, 4-ти, 5-ти, 6-ти и 7-ми клас от Роман Хайнацки 2014. За удобство на всички интересуващи се от състезанието бях дал линк към задачите от Хайнацки за всички класове тази година. Но ми беше направена забележка, че след като били публикувани в друг сайт не трябвало да правя така... Така че, съжалявам, ще ги махна засега, докато организаторите не ги публикуват официално, тогава ще ги кача в архива със задачи.
Към момента можете да намерите условията на задачите от Хайнацки 2014 на Danybon.
Информация, новини, задачи и решения от Роман Хайнацки
            
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 5,0 / 1 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+