Резултатите от 2-ия пробен изпит в СМГ са въведени в рейтинга на четвъртокласниците

г. 17:41 ч.
Резултатите от 2-ия пробен изпит в СМГ са въведени в рейтинга на четвъртокласниците
Резултатите от проведения на 9-ти февруари втори пробен изпит за 4 клас в Софийската Математическа Гимназия са въведениу в неофициалната класация на децата, борещи се за прием в СМГ.
Какво интересно може да се види на пръв поглед?
На първия пробен изпит има 2 максимални резултата от 45 точки, които са единствените постижения над 40 точки. На втория изпит, максимални резултати няма, а децата с 40+ точки са 3.
За заветното 112-то място при сегашния изпит са необходими 26 точки, а при първия изпит са трябвали 25 точки. При сегашния изпит, добрите резултати от 30+ точки, които гарантират спокойствие и увереност са 69, а при 1-вия изпит са били само 50.
Тоест отново имаме добре подбрани и балансирани задачи.
Посетете рейтинга на четвъртокласниците и разгледайте въведените досега данни - резултатите от математическите състезания Черноризец Храбър и Софийски Математически Турнир, които участват в изчислението на предварителния рейтинг, както и резултатите от първите два пробни изпита, които са с формата на приемния изпит за СМГ през юни 2014.

Да ви напомня - сигнали за бъгове и погрешно въведена информация подавайте само в темата за рейтинга във форума ни.
                
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+