Резултатите от Пролетни Математически Състезания са въведени в Математически рейтинг на четвъртокласниците за прием в СМГ

г. 12:30 ч.
Резултатите от Пролетни Математически Състезания са въведени в Математически рейтинг на четвъртокласниците за прием в СМГ
Отдавна е нямало новини около рейтинга на четвъртокласниците, борещи се за прием в СМГ.
Е всичко по отношение на предварителния рейтинг ще се изясни в скоро време. Вече мина и областния кръг на Кенгуруто, и на Олимпиадата по математика - чакаме да излязат всички резултати и тогава ще бъдат нанесени в класацията ни.
Днес са въведени резултатите от проведеното вчера в Русе математическо състезание ПМС.
Тези резултати не влизат в предварителния рейтинг, но победителте от това състезание получават правото на директен прием в СМГ след 4-ти клас.
Е, честито на първите двама, които ако решат, от следващата учебна година ще са възпитаници на СМГ.
Да поздравим Константин Пеев и Десислава Шунина с големия успех.
Разгледайте обновения Математически рейтинг на четвъртокласниците за прием в СМГ. И моля за търпение с нанасянето на резултатите от Кенгуруто и Олимпиадата - имайте предвид, че накрая въвеждането е по-бавно поради необходимостта от внедряване на сигурен механизъм за отсяване на 3-те най-добри резултата от 4-те състезания, признаващи се за предварителен рейтинг - ЧХ, СМТ, Кенгуру и Олимпиада.
Информация, новини, задачи и решения от Пролетни Математически Състезания - ПМС
                
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+