Резултатите от Пролетни Математически Състезания са въведени в неофициалната национална класация на математици в 5, 6 и 7 клас

г. 16:27 ч.
Резултатите от Пролетни Математически Състезания са въведени в неофициалната национална класация на математици в 5, 6 и 7 клас
След обновяването на четвъртокласния рейтинг, ето че е време за проемни и в националната класация, базирана на резултати от математически състезания.
Въведени са резултатите на ученици от цяла България, които са в 5, 6 и 7 клас.
Днес ми е натоварен ден и имам много служебни задължения, затова предварително се извинявам ако някой резултат не е нанесен коректно.
Моля, подайте сигнал за грешката в темата за рейтинга във форума ни.
Посетете неофициалната националната математическа класация за 5, 6 и 7 клас и вижте резултатите на над 4300 състезателя от цялата страна.
Директен линк към класирането в 5 клас;
Директен линк към класирането в 6 клас;
Директен линк към класирането в 7 клас.
Информация, новини, задачи и решения от Пролетни Математически Състезания - ПМС
            
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+