Пролетни математически състезания - все още няма медали за победителите

г. 08:05 ч.
Пролетни математически състезания - все още няма медали за победителите
Днес се присетих за Пролетните математически състезания. Ако си спомняте, много от победителите в малката група 4 - 8 клас не получиха своите златни медали, извоювани с много труд, защото не беше подсигурен необходимия брой отличия. Ето, че изминаха повече от 3 седмици от завършека на този турнир и никой от победителите не е получил медала си... Позволих си да изпратя запитване до няколко Email адреса, които според мен са свързани с организацията на това състезание и се надявам да получа отговор - ще се предприеме ли нещо по този въпрос и ще има ли медали за победителите. Ако имам отговор - ще ви държа в течение...

РЕДАКЦИЯ: Получих мигновен отговор от експерта в Министерство на образованието, отговорен за организацията на Пролетните математически състезания 2014.
Благодарности на госпожата, че обърна внимание на въпроса ми и светкавично се зае с проблема. От една страна, почти всеки сблъсък с държавната администрация води до неприятните мисли - какво по дяволите правя в тази държава, от друга - наистина е приятно понякога да видиш и че в тромавата ни машина има хора, които се стараят да си вършат работата с отговорност и уважение към незначителната единица население.
Конспектирано, без да навлизам в ненужни детайли - имаме уверението, че спешно ще бъдат поръчани медали и всички ученици, които не са били наградени подобаващо ще получат отличията си по училища в кратки срокове.
Още веднъж - благодарности за светкавичната реакция, радвам се, че с общи усилия всичко може да бъде подобрено :)
Информация, новини, задачи и решения от Пролетни Математически Състезания - ПМС
          
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+