Близо 780 деца от цялата страна заминават днес за да вземат участие в математическото състезание Ак. Кирил Попов в Шумен

г. 07:58 ч.
Близо 780 деца от цялата страна заминават днес за да вземат участие в математическото състезание Ак. Кирил Попов в Шумен
От днес, до неделя, близо 780 математика от цялата страна ще участват в една от най-обичаните математически надпревари от национално ниво - състезанието Академик Кирил Попов в Шумен.
Състезателите са разпределени по класове както следва:
83 участника във 2 клас;
126 участника в 3 клас;
186 участника в 4 клас;
168 участника в 5 клас;
96 участника в 6 клас;
74 участника в 7 клас;
45 участника в 8 клас;

Всичко интересно за 19-ти математически турнир Ак. Кирил Попов можете да намерите в специалната ни тема във форума.
Вече са ясни всички участници, разпределенията им по стаи както за индивидуалното, така и за отборното състезание.
Децата ще пътуват днес, конкретно отборът на ПЧМГ в момента се качва в нает за целта автобус и след 10-ина минути потегля.
Ще следим за всичко актуално около състезанието във форума ни, там е и мястото ако искате да споделите с всички нас снимки или интересна информация за него.

РЕДАКЦИЯ: 19-тия математически турнир Академик Кирил Попов, Шумен приключи. Можете да намерите задачите от индивидуален и отборен етап, отговорите им и класирането на учениците в състезанието в темата във форума ни.
Честито на победителите!
Информация, новини, задачи и решения от състезание по математика Академик Кирил Попов
                  
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+