Резултатите от 3-ти пробен изпит в СМГ са въведени в рейтинга. Важни промени в рейтинга поради нов максимален резултат от Олимпиадата!

г. 11:03 ч.
Резултатите от 3-ти пробен изпит в СМГ са въведени в рейтинга. Важни промени в рейтинга поради нов максимален резултат от Олимпиадата!
Резултатите от третия пробен изпит по математика за 4-ти клас в СМГ са Математическия рейтинг на четвъртокласниците за прием в СМГ.
Те не се включват по никакъв начин в предварителния рейтинг и са само за ориентация, кой ученик, как се справя със специфичния формат на последното състезание - Откриване на млади таланти, което ще се проведе на 21 юни.
И една важна новина - целият предварителен рейтинг претърпя промени! Изненадата дойде от Самоков, където Георги Христов Димитров, който ще се бори за прием в СМГ е постигнал максимален резултат на Областния кръг на Олимпиадата по Математика - 20 точки. До момента, най-високия постигнат резултат беше 19 точки. Новият максимум промени рейтинга от Олимпиадата на всички деца, оттам при някои се промениха и трите балообразуващи състезания.
Вече всичко е настроено спрямо новия максимален резултат. Новите рейтинги, както и кои три състезания да образуват предварителния рейтинг са сметнати автоматично и надявам се - прецизно.
Разгледайте каква е ситуацията в последния актуален рейтинг на математиците в 4-ти клас, борещи се за прием в СМГ.

Ако намерите грешки или непопълнени данни - пишете за да ги оправим заедно - направил съм тема за целта във форума ни, в която може да се разискват всякакви въпроси във връзка с тазгодишния прием.
              
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+