Математически турнир Математика без граници, пролетен кръг. Задачи, Резултати и Класиране

г. 19:41 ч.
Математически турнир Математика без граници, пролетен кръг. Задачи, Резултати и Класиране
Организаторите на състезанието Математика без граници публикуваха през празничните дни задачите опт последния, пролетен предварителен кръг на състезанието и резултатите от него.
Задачите можете да намерите на този линк.
А ето и препратка към резултатите.
Очакваме, до 14-ти май списък на допуснатите участници до финала на турнира - 21 юни 2014 г. в СОУ "Любен Каравелов"- гр. Несебър, както и повече информация относно възможностите за дистанционно участие във финалния кръг.

Редакция: На сайта на организаторите вече има и официални отговори на задачите от пролетния кръг на Математика без граници. Изтеглете ги.
Информация, новини, задачи и решения от Математика без Граници
              
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 1,0 / 1 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+