Ученическа Академия 21 век с покана за турнира Математически звезди 2014 - 14 и 15 юни, Пловдив

г. 08:13 ч.
Ученическа Академия 21 век с покана за турнира Математически звезди 2014 - 14 и 15 юни, Пловдив
Пловдивската школа Ученическа Академия 21 век публикува официална покана за традиционния финален кръг Математически Звезди, който ще се проведе на 14 и 15 юни в Пловдив.
За участие в състезанието са поканени не повече от 250 ученика от 2 до 6-ти клас, класирани на база на предварителен рейтинг, формиран от математическите състезания Черноризец Храбър, Иван Салабашев и областен кръг на Европейско Кенгуру. Предварителния рейтинг за тази година моете да видите тук.
Първите 15 в генералното класиране, което ще получат хубава награда:
- 15 часа подготовка за ЧХ, Салабашев, ЕК и Математически звезди;
- 30 часа подготовка за Австралийско кенгуру със задачи на английски език;
- 30 часа лятна и пролетна школа с г-н Ивайло Кортезов.
Най-интересното в тазгодишния анонс - в поканата е написано, че наградените деца ще могат да посещават ценните школи в офисите на Академия 21 век в Пловдив или София!
Това е нещо ново - досега школата имаше офис и дейност само в Пловдив, явно се предвижда разширяване и откриване на филиал в София. На сайта на Академията не е дадена никаква информация относно софийския офис, изпратих мейл, очаквам повече информация, която ще споделя по-късно.
Цялата покана за Математически Звезди 2014 Пловдив, подробности за формата на състезанието, организацията му и наградите можете да намерите в официалната брошура.

Редакция: Получих потвърждение от Академия 21 век - от новата учевбна 2014 / 2015 година школата ще има свой клон в София! Нямам повече подробности и информация къде ще се намира той и какви занимания ще предлага.
Информация, новини, задачи и решения от Математически Звезди - Академия 21 век
              
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+