Организаторите на Математика без граници не предвиждат дистанционно участие на финала

г. 11:59 ч.
Организаторите на Математика без граници не предвиждат дистанционно участие на финала
Организаторите на добилото популярност тази година състезание Математика без Граници публикуваха програма за финалния кръг и списък с участниците в него, както и разпределението им по зали.
До участие във финалния кръг са допуснати ученици, които са постигнали високи резултати на трите предварителни кръга на състезанието и са заявили желание и финансова готовност да присъстват в Несебър на 21-и и 22-и юни.
Сега погледнах какъв анонс все още седи на официалния сайт:
Тъй като се провежда дистанционно, "Математика без граници" е едно икономично състезание, в което учениците се състезават в своите градове и училища, без да пътуват. Единствено финалът ще се проведе на определено място в България, но за тези, които няма да могат да пристигнат в България, отново се предвижда дистанционно участие. Защото не бива да има пречки пред желанието за изява, за надпревара, за положителна емоция от математическата среща.
Тоест, дистанционно провеждане може да има за чуждестранни участници, но ако си от страната ни си задължен да присъстваш в Несебър, така че явно няма защо тези, които са решили да не пътуват до морския курорт да се чувстват подведени или ощетени.
Вижте кои деца са потвърдили и заплатили участие във финалния кръг в Несебър на 21 юни 2014г..
Повече информация за състезанието можете да намерите на официалния сайт.
Успех на всички участници!
Информация, новини, задачи и решения от Математика без Граници
            
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+