Отбор на МГ Русе за Primary Mathematics World Contest Хонг Конг

г. 10:31 ч.
Отбор на МГ Русе за Primary Mathematics World Contest Хонг Конг
Вече са ясни всички български представители на предстоящото международно състезание PMWC (Primary Mathematics World Contest) в Хонг Конг от 13 до 20 юли 2014 г.
В отбора на русенци няма изненади - и четиримата участници са шестокласници и са в челото на неофициалната национална класация на математиците в 6-ти клас от Русе - от формата вдясно изберете град Русе.
Да пожелаем успех и много медали на Никола Казлачев, Даниел Петров, Максим Къснеделчев и Теодор Недев.
Кои са останалите 12 представители от СМГ, ПЧМГ и ПМГ Бургас можете да видите в специалната тема във форума ни за PMWC и KIMC 2014.
Информация, новини, задачи и решения от Primary Mathematics World Contest - PMWC
          
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+