Рейтинг на четвъртокласниците за прием в СМГ след 4-ти клас за учебната 2014 / 2015 година

г. 11:03 ч.
Рейтинг на четвъртокласниците за прием в СМГ след 4-ти клас за учебната 2014 / 2015 година
Финалните промени в рейтинга на четвъртокласниците от София, борещи се за прием в СМГ са готови.
Нанесени са резултатите от състезанието Математически Предизвикателства на ПЧМГ, отразени са и двамата отличници, които получават директен прием в Математическата гимназия, благодарение на победата в националния кръг на Европейско Кенгуру.
Мисля, че скриптовете са окончателно подготвени за правилни сметки и очакват необходимите финални данни - минимални и максимални коефициенти от състезанията, както и резултатите от Откриване на Млади Таланти за да ги сдъвчат, обработят и изплюят така очакваните от кандидатстващите крайни резултати.
Посетете Рейтинг за 4-ти клас за прием в СМГ.
Искам да ви напомня - ако искаме бързи и правдиви резултати, трябва всички да се включим в набирането на информация - ако и когато имате данни за необходимите минимални / максимални коефициенти и резултатите от ОМТ - моля, подайте информация в темата за приема след 4-ти клас за да бъдат нанесени максимално бързо.
              
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+