Кои са отборните участници в Математически Звезди 2014 - масово участие на възпитаници на СМГ

г. 09:39 ч.
Кои са отборните участници в Математически Звезди 2014 - масово участие на възпитаници на СМГ
Вече са ясни отборите, които ще вземат участие в Математически Звезди - състезание, организирано от Академия 21 век Пловдив, задачите за което се подготвят от г-н Ивайло Кортезов.
Без никакво съмнение, гвоздеят в програмата тази година ще е Отборното Състезание. То ще се проведе по сложен регламент, напомнящ този на Математически Боеве Созопол.
За отборната надпревара имаме 6 отбора във втори клас, 5 отбора в трети клас, 3 отбора в 4 клас, 8 отбора в пети клас, 3 отбора в 6 клас. В бройката не са включени отборите, които ще подготви Академия 21 век, така че списъка ще се увеличи със силни пловдивски състезатели.
Прави впечатление, че в 5 и 6 клас състезанието е уважено от редица силни състезатели на СМГ, МГ Варна, ПМГ Бургас, което го прави много интересно.
Всички подробности за Математически Звезди 2014, регламента на отборното състезание, задачи за подготовка, програмата на проявата и детайли за отделните отбори и участници в тях можете да намерите в специалната тема във форума ни.
Информация, новини, задачи и решения от Математически Звезди - Академия 21 век
            
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+