Частично въведени резултати от Салабашев в общия математически рейтинг за 4, 5 и 6-ти клас - София

г. 16:39 ч.
Частично въведени резултати от Салабашев в общия математически рейтинг за 4, 5 и 6-ти клас - София
Резултатите на деца 4-ти, 5-ти и 6-ти клас, явили се на математическото състезание Салабашев в НПМГ или ПЧМГ са въведени в общия математически рейтинг за София.
Преди време имаше запитвания - защо е оцветяването в жълто и защо толкова много деца са оцветени. Ето че, с добавянето на повече състезания жълтите отличници стремоглаво намаляват :) Ще видим дали ще останат повече от 4-5 такива до лятото.
Имайте предвид, че въведените резултати от Салабашев са частични. Пълните ще бъдат нанесени, когато СМБ публикува националното класиране.
Вижте какво става в текущия рейтинг оттук.
Информация, новини, задачи и решения от математически турнир Иван Салабашев
              
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+