Екзотични предложения от Малайзия, Индонезия, Бразилия и Русия ни очакват този уикенд на Образование без Граници

г. 08:11 ч.
Екзотични предложения от Малайзия, Индонезия, Бразилия и Русия ни очакват този уикенд на Образование без Граници
Знаете ли, че освен традиционните дестинации за българските студенти във Великобритания, САЩ, Германия, Франция, Холандия, Шотландия, този уикенд, по време на изложението Образование без Граници ще можете да се запознатете и със значително по-непознати дестинации. Ето част от екзотичните акценти:
Русия притежава една от най-респектиращите образователни системи. Академичните и успехи са впечатляващи и признати в цял свят. Предимството на руското образование е съвместимостта между традиции и модерни преподавателски методи.
Български студенти ежегодно участват в конкурси за руски стипендии, отпускани от Министерството на образованието и науката на Руската Федерация. Независимо дали са студенти, докторанти или специализанти, паричните възнаграждения поощряват високите им резултати и стимулират академичната им подготовка в богатата на възможности Русия.
Всеки български гражданин, говорещ руски език, може да кандидатства за образование и стипендия в Русия. А за тези, които не владеят добре езика, се осигурява допълнителна академична година, която ги подготвя за пълноценния студентски живот.

Екзотика - Да живеете и учите в страни като Бразилия, Индонезия или Малайзия е шанс, който не бива да изпускате!
Малко известен е фактът, че голяма част от бразилските университети са държавни. Това прави следването в тях безплатно или с минимални такси. Заедно с качественото образование, което може да получите в Бразилия, Вие ще се насладите на колоритния начин на живот и ще обогатите общата си култура.
Малайзия е рядка дестинация, що се отнася до образование. Но ако се вгледаме внимателно, можем да открием невероятни възможности. Голям брой западни академични програми са част от малайзийската образователна система. Това я прави привлекателна за българите, които в края на висшето си образование, получават световно признати дипломи.
Днес Индонезия не привлича само с екзотиката си. Министерството на образованието и културата на Република Индонезия предлага на българските студенти международната стипендия Дармасисва. А тези, които я печелят, имат право да избират от над 30 университета и специалности!
Посетете Международно изложение Образование без Граници този уикенд, от 17 до 19 октомври в НДК София и се потопете в екзотични и колоритни дестинации. Входът е свободен след предварителна регистрация на този линк или на място!
              
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+