СМГ Гонка - провери бързината на ума си

г. 17:43 ч.
СМГ Гонка -  провери бързината на ума си
Дванадесетокласници от СМГ организират тази неделя, 18.01 интересно състезание за умници с благотворителна цел. Началният му час е 15 ч., така че всички желаещи да могат да се явят преди него на Олимпиадата по БЕЛ.
Според организаторите, интересната инициатива ще подложи на тест бързината на ума на участниците с комбинации от въпроси, задачи и пъзели.
Набраните от СМГ Гонка средства ще бъдат дарени на дома за сираци Св. Николай в с. Нови Хан.
Записването е на отбори по двойки като е хубаво единия да е от СМГ.
Цената е по 5 лева на човек.
И една подсказка, ще има и задачи, свързани с движение и спорт, така че, ако сте занемарили физическата подготовка... стягайте се и тренирайте в оставащите дни :)
Можете да се запишете за участие във Facebook страницата на организаторите.
Лично моя съвет е, в бъдеще организаторите да не бъдат толкова пестеливи откъм информация и ако не друго, то поне да уточняват подходяща възраст за участие, както и да избягват въпроси, свързани с определено училище, което затруднява участието на ученици от други учебни заведения.
        
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+