Резултатите от 2 пробен изпит на СМГ са въведени в класацията на 4 клас

г. 22:31 ч.
Резултатите от 2 пробен изпит на СМГ са въведени в класацията на 4 клас
Резултатите от втория пробен изпит по математика за 4 клас, проведен в Софийската Математическа Гимназия са въведени в рейтинг класацията на ученици, борещи се за прием в СМГ.
Изключително интересни резултати, това определено е най-трудния приемен изпит на СМГ, който съм виждал в последните години.
Резултатите са показателни - максималният е 35 от максимум 45 точки, 10-ият резултат е 28.5 точки, а заветният 112-ти резултат, който би осигурил прием в СМГ през лятото е невиждано скромен - 19 точки, при стойности до момента от порядъка на 25 - 28 точки.

Вижте всички резултати с възможности за сортиране по различни параметри в рейтинг класацията на AlekDimitrov.com за прием в СМГ за 5 клас.


Посетете темата във форума ни за прием в СМГ в 5-ти клас и споделете вашите впечатления или задайте въпросите си


Промени има и в националната класация на математиците в 5 и 6 клас.

Въведени са резултатите от областния кръг на Олимпиадата по Математика на учениците от Габрово.
Вижте националната математическа класация за 5 клас и за 6 клас.

Моля, ако забележите неточност в нанесен в класациите резултат, име или подробности, сигнализирайте за грешката в темата за това във форума ни.
            
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 3,0 / 2 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+