Пролетни Математически Състезания 2015

г. 13:08 ч.
Пролетни Математически Състезания 2015
Наближава провеждането на едно от най-класните национални състезания по математика - ПМС - Пролетните Математически Състезания 2015. Турнирът ще се проведе от 27 до 29 март.
Тази година, домакин на Пролетните Състезания за 4, 5, 6, 7 и 8 клас ще е приридоматематическата гимназия в Бургас, а за големите ученици от 9 до 12 клас ПМС ще се проведе в математическата гимназия във Варна.

Подробна информация - как да се запишете, какъв е регламента, къде можете да се настаните можете да намерите в темата във форума ни за Пролетни Математически Състезания 2015.
Заповядайте в нея и намерете отговор на въпроса си или споделете вашите впечатления, свързани с ПМС.

Задачи и Решения за самоподготовка от минали издания на Пролетните състезания.
Информация, новини, задачи и решения от Пролетни Математически Състезания - ПМС
      
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+