Лятна занималня за мъници в Питагор

г. 08:19 ч.
Лятна занималня за мъници в Питагор
За поредна година, ЧНУ Питагор организира лятно училище за деца от 1-ви до 4-ти клас.
Предложението на Питагор е за целодневни занимания от 9 до 16.30 часа, от 2 юни до 11 юли.
На децата ще бъдат предложени разнообразни занимания, съобразно възрастовата им група. Занятията са обособени в отделни образователни области: български език, художествена литература, математика, английски език, традиции и празници на българите, природа и екология, уроци по добри обноски и поведение, часове по логика и много веселие и забавления в заниманията свързани с физическо възпитание, изобразително изкуство и музика. Всяка седмица ще бъде организиран и културен полуден, в който децата ще посещават различни обекти: зоологическа градина, екскурзия сред природата, посещение на кинопрожекция и др.
Имате възможност да запишете детето си в лятната занималня на Питагор седмица за седмица.
Цената е 130 лева за седмица и включва обучителен процес, храна на база междинна сутрешна закуска, обяд и следобедна закуска и различните мероприятия.
Повече информация и за записване можете да получите на телефон 02/ 971 33 00.
        
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+