ПЧМГ с уникални резултати на НВО 2014

г. 16:38 ч.
ПЧМГ с уникални резултати на НВО 2014
Всички направени досега изводи, че Първа Частна Математическа Гимназия е най-доброто училище за комплексна подготовка в прогимназиалния период 5 - 7 клас се потвърждават от излязлите тази седмица резултати от Национално Външо Оценяване 2014 г.
Средният успех на възпитаниците на ПЧМГ на изпитите е феноменален:
- 5,54 по БЕЛ
- 5,80 по математика


Трима от златните седмокласници имат пълна 6-ца на изпита по математика - Мартина Иванова, Кристиян Василев и Иво Зерков.
Повече от половината ученици във випуска имат отлични оценки по БЕЛ, а две трети са отличници по математика.
Най-добрия атестат за прекрасното обучение - нито един от завършваюите 63-ма седмокласници на ПЧМГ няма оценка по БЕЛ или Математика по-ниско от Много добър!
Успех на чудесните деца и дано повече от тях гласуват доверие на гимназията и продължат да носят успехи за нея и в гимназиалната степен на образованието си.
Източник: ПЧМГ
Информация, новини, задачи и решения от Матура по математика за седмокласници - НВО
                
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+