Резултатите от 1-ви пробен изпит на СМГ са нанесени в рейтинг - класацията за 4 клас

г. 21:55 ч.
Резултатите от 1-ви пробен изпит на СМГ са нанесени в рейтинг - класацията за 4 клас
Резулатите от 1-вия пробен изпит на СМГ за учебната 2014 / 2015 година, проведен на 29 ноември вече са въведени в рейтинг класацията на четвъртокласниците, борещи се за прием в СМГ след 4-ти клас.
Какво показват цифрите?
- Няма ученик с максимален резултат от състезанието.
- Само 4 ученика имат резултат от 40+ точки - Благо Гунев - 43, Петър Пенчев - 42, Борис Петруняшев - 42 и една малка дама - Антония Илиева с 40 точки.
- За заветното 112-то място, даващо право на прием са били необходими 26 точки.

Без да искам да стряскам родители и ученици, да се надяваме и стискаме палци целия труд на децата в 4-ти клас и родителите им тази година да не отиде на вятъра.
Очаквано е правителството да се напъне да приеме дълго дъвкания нв Закон за Образованието, а ако това стане... дали СМГ ще успее да реагира светкавично и да предприеме необходимите структурни промени или ще има нулева година за прием след 4-ти клас... не се знае.
Вижте актуалното класиране на четвъртокласниците за 2014 - 2015 година.
                  
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+