Резултатите от 3-ти пробен изпит на СМГ са нанесени в рейтинг класацията за 4 клас

г. 17:37 ч.
Резултатите от 3-ти пробен изпит на СМГ са нанесени в рейтинг класацията за 4 клас
Предпоследната празна графа в рейтинг класацията за прием в СМГ след 4-ти клас през учебната 2014 - 2015 година е попълнена. Нанесени са резултатите от третия пробен изпит за четвъртокласници на СМГ. Определено тежък изпит - при максимален брой възможни точки 45, виждаме в челото един резултат от 41 точки на Борис Петруняшев, един резултат от 39.5 точки на Кирил Марковски, а третото място е за Мартин Георгиев с 38.5 точки.
До края на приемната кампания остава в началото на юни да разберем какви минимални стойности ще обяви СМГ за предварителните състезания, да пресметнем предварителните рейтинги с тях и... дойде време за най-важното - основния приемен изпит - състезанието Откриване на Млади Таланти в събота, 20 юни 2015.
Сега е времето, през което всички, които искат от следващата година да са ученици на Софийската Математическа Гимназия трябва да залегнат над задачите вкъщи и ударно да се подготвят в оставащите 20 дни.
Приятно решаване и успех на финалното състезание.
Вижте моментното състояние на рейтинг класацията за 4-ти клас, сортирана по резултати от 3-ти пробен изпит в СМГ.
Задайте въпрос или споделете вълненията си около приема в СМГ след 4 клас в темата във форума ни.
      
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+