Ирина Шаркова поема математиката на 5 клас за учебната 2015 / 2016 в ПЧМГ

г. 13:42 ч.
Ирина Шаркова поема математиката на 5 клас за учебната 2015 / 2016 в ПЧМГ
Страхотна изненада за бъдещите петокласници в Първа Частна Математическа Гимназия.
Един от най-желаните преподаватели по математика - инкубаторът на талантливи състезатели, г-жа Ирина Шаркова ще поеме един от петите класове за учебната 2015 / 2016 година.
Не е необходимо да се впускаме в обяснения какво точно означава това, фактите показват, че г-жа Шаркова успява да развие изцяло таланта на своите ученици.
Честито на късметлиите :)
ПП - Ако досега не сте кандидатствали в училището, а тази новина ви кара да го направите, все още можете - предстои още една дата за приемен изпит - 5 юли 2015 г.
          
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 5,0 / 2 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+