И преди 20 години, курсовете по математика са били на мода

г. 10:55 ч.
И преди 20 години, курсовете по математика са били на мода
Кой каза, че курсовете по математика били станали популярни през последните години?
Я да си помисли пак :)
През този неприятно горещ уикенд съм се захванал с попълването на колекцията със задачи от математически състезания. До края на месеца очаквайте нови задачи от Национален кръг на Олимпиада по Математика, задачи от AMC 2015 - Австралийско Кенгуру, както и такива от състезанието на ПЧМГ.
Та, докато организирах архивите, изпратени ми от хора, истински обичащи математиката (благодаря ви, вие си знаете кои сте) попаднах на интересна печатна реклама за курсове по математика.
Тя е от далечната 1995 година и е на дружество Знание.
Както виждате на снимката, рекламират се курсове по математика за прием след 7-ми клас в езикови и математически гимназии, техникуми и Американски Колеж.
Яко :)
    
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+