Оценете вашето училище!

г. 07:35 ч.
Оценете вашето училище!
В сайта ни вече функционира нова Класация на училищата в София.
В нея ще намерите всичко, необходимо за избора на училище в периода 1 - 7 клас. Класацията показва резултатите на софийските училища от матурите / НВО след 7 клас за период от 4 години - 2012, 2013, 2014 и 2015 г. Освен средния резултат от матурата по Математика и Български език и Литература, в таблицата ще намерите и броя ученици, обучавали се в училището през съответната година.
Класацията на училищата в София предлага богат избор на сортиране по общ, среден резултат от матурите за 4-те години или по избран от вас резултат за матура по БЕЛ или Математика за съответна година.
Можете да разглеждате общи резултати за всички училища или да направите селекция само за резултати от матури на частни училища или резултати от матури на общински / държавни училища.
За всяко от софийските училища е генерирана собствена страница, даваща информация за мястото му в общата класация и резултатите от матурите през годините. Линкове към тези страници ще намерите в основната, обща класация.

Втората основна функционалност на класацията на училищата в София е създаване на потребителски рейтинг за тях, чрез даване на оценки от ученици и родителите им. Всеки от вас може да оцени училището, което го интересува по 7 параметъра:
1. Оценка на обучението по БЕЛ
2. Оценка на обучението по Математика
3. Оценка на обучението по други предмети
4. Оценка на дисциплината
5. Оценка на материалната база
6. Оценка на възможностите за извънкласни занимания
7. Оценка за Директора и Учителите

Моля, помогнете ни да създадем една достоверна класация, показваща не само сухата статистика с резултати от матура / НВО, а включваща и безспорно необходимите лични впечатления като оцените вашето училище чрез формата в Класация на училищата в София на AlekDimitrov.com.
Екипът ни свърши добре своята работа, сега е ваш ред да бъдете активни и да се включите с оценки в класацията.

Споделете тази новина в социалните мрежи за да може да стигне до повече заинтересовани ученици и родители.
          
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 4,6 / 9 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+