Стартира школа Математика за напреднали в училище ЕСПА

г. 16:56 ч.
Стартира школа Математика за напреднали в училище ЕСПА
В училище ЕСПА стартира школа на г-н Добри Данков - „Математика за напреднали” за деца в 3 и 4 клас.
Заниманията в школата са насочени към ускорена математика за подготовка на децата за явяване на състезания и конкурси от националния математически календар и международни математически турнири.

Г-н Добри Данков има дългогодишен опит с подготовка и явяване на деца на всички състезания от националния математически календар и престижни математически турнира в Европа и Азия. Неговите възпитаници са печелили призови места в конкуренция с най-добрите математически школи от Европа, Китай, Индия, Иноднезия и САЩ.
Под ръководството на г-н Данков през 2013 год. отборът на шести и седми клас на училище ЕСПА се подготви за участие в Международното математическо състезание The 4th World Mathematics Team Championship в Пекин. Отборът на ЕСПА бе отличен с поощрителна награда и плакет.

Школата по математика се провежда в събота, в училище ЕСПА, гр. София, ул. Градина 23, Киноцентър III по следния график:
15.30-17.00 – 3 клас
17.00-18.30 – 4 клас

Пожелаваме на всички деца много успехи на математическите надпревари!

Можете да се регистрирате за школата по математика ТУК.
За повече информация, позвънете на телефон 0899 900 718.
      
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 5,0 / 4 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+