FUNDAY – Eдно незабравимо приключение

г. 08:19 ч.
FUNDAY – Eдно незабравимо приключение
Искаш да напреднеш в английския език, но не обичаш тетрадките, домашните и строгите учебни системи?
Funday е твоят избор. Funday е иновативна образователна програма за деца от 5 до 12 години.
Всяка събота, в продължение на 5 часа, ще развиваш комуникативните си умения по английски език чрез съвременна интерактивна методика. За перфектния акцент се грижат преподаватели от Великобритания и Америка.

Funday english learning

5 часа звучи много - няма ли да е скучно?
В никакъв случай! Грижливо подбраните теми ще обогатяват знанията ти в широк кръг области на човешкото познание.
Под формата на ролеви игри и драма, работа по виртуални пътешествия и проекти, ще напредваш в дебрите на английския език с усмивка и желание.

И ако си мислиш, че ще се занимаваме само с английски - не, подготвили сме ти много други приятни изненади:
Всяка седмица ще творим в ателиета по изкуства - оригами, икебана, комикс, рисунка върху коприна, кожарство, грънчарство и квилинг.

Funday pottery

Ще се погрижим и за здравето като комбинираме знанията с aктивно спортуване - фехтовка, ориентиране, лакрос, езда, мини голф, катерене и още.

Заедно с теб ще поставим основите на забавната информатика. Ще се запознаем със средата Blockly, визуално средство за създаване на алгоритъм чрез блокове от последователни действия, водещи до крайната цел - реализирането на задачата. Софтуерът работи чрез зареждане в уеб браузър и наподобява Scratch, като генерира JavaScript за изходен код.

FUNDAY ще стане любимо място и на малките математици.
Ако си по-голям - от 9 до 13 години, ще се запознаеш с основите на програмирането с обучение в два нови модула:
• Във FUNDAY IT Academy, ще се запознаеш с обектно ориентираното програмиране (ООП) с JavaScript. Лично ти, сам самичък ще пишеш разнообразни малки програми - приложения, ще създаваш анимации и свои собствени игри.
В този модул ще се запознаеш с понятия като променлива, двоичен код, алгоритъм – линеен, разклонен, цикличен, събитие и събитийно програмиране. Заедно ще учим как да дебъгваме, да отстраняваме грешки в своя или в чужд код.
• Имаш изявен музикален талант? Тогава добре дошъл във FUNDAY Музикална академия. Тук ще пеем и танцуваме, ще изучаваме сценичното поведение. И не забравяй - обучението е изцяло на английски език.
Привестваме идеите ти и те предизвикваме да участваш в написването на сценарий за мюзикъл, който ще бъде представен на финала на пътешествието ни в света на музиката, танците и сценичното изкуство.

Funday carnival

С FUNDAY съботата се превръща в най-очакваният ден.

Научи още на: funday.bg и Фейсбук.
Очакваме твоите въпроси и на телефон 0899 900 705
  
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 5,0 / 1 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+