Задочна подготовка по математика 2015 / 2016 г.

г. 19:17 ч.
Задочна подготовка по математика 2015 / 2016 г.
Тази година, ИМИ БАН организира задочна подготовка по математика за състезатели в горните класоиве, които се целят към националните отбори на България за най-важните математически състезания.
Задочната подготовка включва лекции, задачи и контролни, подготвяни от най-добрите математици в страната ни.
Ако се интересувате от състезателна математика на високо ниво - посетете специалната тема във форума ни, където ще следим своевременно как протича подготовката за състезания през учебната 2015 / 2016 г.
    
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 3,0 / 4 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+