Майсторски клас Черноризец Храбър 2016

г. 13:20 ч.
Майсторски клас Черноризец Храбър 2016
Майсторският клас Черноризец Храбър е традиционен математически лагер, провеждащ се от дълги години.
По време на лагера, учениците комбинират почивка, спорт и лекции по математика.
Майсторски клас Черноризец Храбър 2016 ще се проведе по време на зимната ваканция - от 2 до 7 февруари.
Тъй като на 2 февруари ще се проведе и областния кръг на Олимпиада по Математика, предполагам тръгването за лагера ще е в късния следобяд.
Научен ръководител на лагера е доц. Ивайло Кортезов.

Учениците ще бъдат настанени в хотел Албена в Хисаря. Настаняването е в стаи по 2-ма или 3-ма.
В цената е включен пълен пансион (закуска, обяд и вечеря) и лекции по математика.
Хотел Албена има малък закрит басейн с минерална вода, джакузи, сауна и парна баня, така че не забравяйте бански и хавлия.

Повече информация за хотел Албена:
Хотелът не е особено популярен в интернет пространството. Не може да бъде резервиран през Booking.com, Visit.bg, не намирам отзиви за него в Tripadvisor.
На страницата на хотела има ценово предложение за зимен сезон 2015 / 2016 г.
В него не са описани тройни стаи, а само двойни и апартаменти. Вероятно е някои от децата да бъдат настанени в стандартни двойни стаи, преквалифицирани за случая на тройни...
Офертата на хотела за периода на почивката е 35лв на вечер за настаняване в двойна стая. В цената е включена закуска. Дадена е допълнителна опция за закупуване на вечеря на цена 5лв. Логично е да се предположи, че и обядът струва същата сума. Тоест, според страницата на хотела, настаняване на възрастен в двойна стая с пълен пансион на ден би струвало 45 лева.

За Майсторски клас Черноризец Храбър 2016 са поканени ученици, представили се добре на проведеното наскоро едноименно математическо състезание. Могат да се запишат състезатели, изкарали не по-малко от:
• 5 клас - 85 точки;
• 6 клас - 95 точки;
• 7 клас - 100 точки;
• 8 клас - 100 точки
Цената за лагера е 355 лева. От тях, 50 лв. са предвидени за математическо обучение и 305лв. /60 лв. на ден/ за настаняване и изхранване. В цената не е включен транспорт. Той може да се заяви допълнително само за ученици от София, като цената за отиване и връщане е 15 лева.

Броят на участниците е ограничен и ще се запълва по реда на постъпване на регистрациите. Крайният срок за регистрация е 15 декември 2015 г. или до запълване на местата.
Регистрационна такса 50 лв. трябва да се внесе до 15 декември по банкова сметка.
Повече информация и форма за записване.
Информация, новини, задачи и решения от състезание по математика Черноризец Храбър
          
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 4,0 / 4 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+