Коментари на новини, училища и курсове по математика

г. 09:17 ч.
Коментари на новини, училища и курсове по математика
В развитието на страницата ни има 2 периода, които се сменят без строга математическа логика.
През единия, основната цел е изчистване на структурата и интерфейса, олекотяването и премахването на излишни секции.
През другия, напротив - вече олекотеният сайт няма необходимите функции и идват идеи за добавяне на нови възможности.
Е предколедното настроение явно ме вкара в период 2 :)

На AlekDimitrov.com е интегриран модул, даващ възможност за изказване на коментари. За мен, това е много важна промяна. Мненията на посетители са изключително важна част за развитието на един полезно за всички общество.
Споделянето на опит е незаменимо. От мен получавате възможността да го правите, за вас остава ангажимента да пишете и с коментарите си да помагате на останалите родители и ученици.

Disqus Login

Използваната в страницата ни функционалност е на Disqus - най-голямата и сигурна платформа за дискусии. Формата е изтествана, работи отлично както на десктоп, така и на мобилни устройства. Имате богати възможности да я ползвате - вижте снимката отгоре:
• можете да коментирате като се регистрирате в самата система на Disqus. Така ще имате най-богати възможности;
• можете да коментирате като се логнете в системата чрез вече съществуващ ваш акаунт във Facebook, Google или Twitter;
• можете да коментирате без въобще да се логвате. За целта - напишете име и Email и маркирайте чавката отдолу - I'd rather post as a guest.

Къде можете да коментирате?
Модулът за коментари ще се зарежда в три ключови секции на сайта. Вашият коментар ще е полезен във всяка една от тях:
• Можете да коментирате и допълвате всяка новина, публикувана тук. Коментарите ще се визуализират непосредствено под нея. Вижте снимката отдолу за да се ориентирате:

Disqus News

• Една полезна секция на сайта ни - Уроци, курсове и школи по математика е преработена за да можете лесно да давате своето мнение и да споделяте личен опит от курсове по математика, които сте ползвали. Моля, не пестете време и споделете. Спомнете си за времето, когато вие сте търсили курс за детето и колко би ви помогнало място, където четете впечатления на други родители.
Към момента са въведени 7 школи в София, ако искате да се добави друга, изпратете ми Email.
Ако искате да споделите мнение за дадена школа - влезте на страницата й. Там ще намерите снимка, кратко описание и под тях най-важното, формата, през която можете да споделите наблюденията си за нея. Вижте снимката отдолу:

Disqus Kurs Matematika

• Още една полезна секция - Класация на училищата в София е вече с възможност за коментари. Както и досега, тук ще намерите най-пълната информация за резултати от матури / Национално външно оценяване след 7 клас за софийските училища. Не мисля, че на друго място ще намерите толкова данни, структурирани и поднесени разбираемо - в таблицата са включени резултатите от матурите по БЕЛ и Математика на всички училища от София за 2012, 2013, 2014 и 2015 година, броят на учениците за съответното училище и година, явили се на матура, среден НВО рейтинг (общо от всички години и двете матури). Продължавате да имате възможност да оцените интересуващото ви училище по множество параметри, а сега и да изкажете коментар за него.
Моля споделяйте впечатленията си - комбинация от лични мнения и резултати от НВО е най-доброто за всички, които тепърва правят избор на прогимназиално училище.
Училищата могат да се коментират от съответните им страници. За целта, кликнете на линка Коментирай, който ще видите в лявата колона до името на училището. Така отивате на страницата му, на която ще намерите модула за коментари:

Disqus Schools

Получи се дълъг и предполагам досаден пост. Надявам се да сте имали търпение да го изчетете и да сте се ориентирали в новите възможности. Коментирайте училища и курсове по математика и помогнете на други родители да направят правилен избор за образованието на децата си.
        
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 5,0 / 4 гласа


Актуален календар на математическите състезания
Календар на състезанията
Състезания по математика през:
Ученически Ваканции
Ваканции 2020 - 2021 година
Ученически Ваканции
Есенна ваканция: 30 окт. - 1 ное. 2020 г.
Коледна ваканция: 24 дек. 2020 - 3 яну. 2021 г.
Зимна / междусрочна ваканция: 30 яну. - 3 фев. 2021 г.
Пролетна ваканция 1-11 кл.: 3 - 11 април 2021 г.
Пролетна ваканция 12 клас: 8 - 11 април 2021 г.
Неучебни дни
19 май 2021 г. – Матура по БЕЛ в 12 клас
21 май 2021 г. – Втори ДЗИ за 12 клас
24 - 25 май 2021 г. - по повод Деня на славянската писменост и българската просвета и култура

Край на учебната година
1 - 3 клас - 31 май 2021 г.
4 - 6 клас - 14 юни 2021 г.
4 - 6 клас - паралелки в спортни училища - 30 юни 2021 г.
7 - 11 клас - 30 юни 2021 г.
12 клас - 14 май 2021 г.
Официални Празници и Почивни Дни
Празници и Почивни Дни 2024
Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме? Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS