Коментари на новини, училища и курсове по математика

г. 09:17 ч.
Коментари на новини, училища и курсове по математика
В развитието на страницата ни има 2 периода, които се сменят без строга математическа логика.
През единия, основната цел е изчистване на структурата и интерфейса, олекотяването и премахването на излишни секции.
През другия, напротив - вече олекотеният сайт няма необходимите функции и идват идеи за добавяне на нови възможности.
Е предколедното настроение явно ме вкара в период 2 :)

На AlekDimitrov.com е интегриран модул, даващ възможност за изказване на коментари. За мен, това е много важна промяна. Мненията на посетители са изключително важна част за развитието на един полезно за всички общество.
Споделянето на опит е незаменимо. От мен получавате възможността да го правите, за вас остава ангажимента да пишете и с коментарите си да помагате на останалите родители и ученици.

Disqus Login

Използваната в страницата ни функционалност е на Disqus - най-голямата и сигурна платформа за дискусии. Формата е изтествана, работи отлично както на десктоп, така и на мобилни устройства. Имате богати възможности да я ползвате - вижте снимката отгоре:
• можете да коментирате като се регистрирате в самата система на Disqus. Така ще имате най-богати възможности;
• можете да коментирате като се логнете в системата чрез вече съществуващ ваш акаунт във Facebook, Google или Twitter;
• можете да коментирате без въобще да се логвате. За целта - напишете име и Email и маркирайте чавката отдолу - I'd rather post as a guest.

Къде можете да коментирате?
Модулът за коментари ще се зарежда в три ключови секции на сайта. Вашият коментар ще е полезен във всяка една от тях:
• Можете да коментирате и допълвате всяка новина, публикувана тук. Коментарите ще се визуализират непосредствено под нея. Вижте снимката отдолу за да се ориентирате:

Disqus News

• Една полезна секция на сайта ни - Уроци, курсове и школи по математика е преработена за да можете лесно да давате своето мнение и да споделяте личен опит от курсове по математика, които сте ползвали. Моля, не пестете време и споделете. Спомнете си за времето, когато вие сте търсили курс за детето и колко би ви помогнало място, където четете впечатления на други родители.
Към момента са въведени 7 школи в София, ако искате да се добави друга, изпратете ми Email.
Ако искате да споделите мнение за дадена школа - влезте на страницата й. Там ще намерите снимка, кратко описание и под тях най-важното, формата, през която можете да споделите наблюденията си за нея. Вижте снимката отдолу:

Disqus Kurs Matematika

• Още една полезна секция - Класация на училищата в София е вече с възможност за коментари. Както и досега, тук ще намерите най-пълната информация за резултати от матури / Национално външно оценяване след 7 клас за софийските училища. Не мисля, че на друго място ще намерите толкова данни, структурирани и поднесени разбираемо - в таблицата са включени резултатите от матурите по БЕЛ и Математика на всички училища от София за 2012, 2013, 2014 и 2015 година, броят на учениците за съответното училище и година, явили се на матура, среден НВО рейтинг (общо от всички години и двете матури). Продължавате да имате възможност да оцените интересуващото ви училище по множество параметри, а сега и да изкажете коментар за него.
Моля споделяйте впечатленията си - комбинация от лични мнения и резултати от НВО е най-доброто за всички, които тепърва правят избор на прогимназиално училище.
Училищата могат да се коментират от съответните им страници. За целта, кликнете на линка Коментирай, който ще видите в лявата колона до името на училището. Така отивате на страницата му, на която ще намерите модула за коментари:

Disqus Schools

Получи се дълъг и предполагам досаден пост. Надявам се да сте имали търпение да го изчетете и да сте се ориентирали в новите възможности. Коментирайте училища и курсове по математика и помогнете на други родители да направят правилен избор за образованието на децата си.
        
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 5,0 / 4 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+