Липсват ви математически състезания - ето едно предложение за софиянци за събота, 10.03

г. 11:22 ч.
Липсват ви математически състезания - ето едно предложение за софиянци за събота, 10.03
Не знам за вас, но на мен календарът от началото на годината ми се вижда леко разреден. А тепърва предстоят много стойностни състезания. Ако ви е домъчняло за състезания и искате да проверите моментния си тонус, ето едно интересно предложение:
Първа частна математическа гимназия организира трети пробен изпит на ПЧМГ. Изпитът ще се проведе в неделя, 10.03.2013 Г. от 10 часа. Таксата провоучастие е 10 лв, а да се запишете може в офиса на училището на бул. Скобелев 58 или на телефон 971 33 00. Записването ще е отворено до 07.03.2013 г. включително.
За 4, 5 и 6 клас продължителността на изпита е 2 часа като е разделен на два модула:
Първи модул – 20 задачи с избираем отговор /1 час/;
Втори модул – 3 задачи с отворен отговор и 1 задача с изписване на решението /1 час/.
За 7 клас изпита е с формата на НВО.
Препоръчвам явяване на всички, които смятат, че е време за излизане от зимната летаргия. Това е едно от училищата в България с отлична подготовка по математика и състезанието ще ви даде реална представа за моментната ви подготовка.
            
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+