Резултатите от областен кръг на Олимпиада по математика за 4 клас са въведени в рейтинг класацията за прием в СМГ

г. 07:19 ч.
Резултатите от областен кръг на Олимпиада по математика за 4 клас са въведени в рейтинг класацията за прием в СМГ
Шокиращи резултати от областния кръг на Олимпиадата по Математика тази година...
В София, от 410 явили се, само 52-ма имат двуцифрен резултат. Като знаем, че максималният резултат е 21 точки, само една осма от състезателите да имат 10 или повече точки си е събитие.
Резултат над 15 точки имат само 8 ученика, а 20 или повече, само двама - Ясен Хорозов от 107 ОУ с 20 точки и Божидар Маринов от ЧОУ Света София с максимален резултат - 21 точки.

Резултатите на 4-класниците от София са въведени в класацията - рейтинга, отразяващ класирането за прием в СМГ за следващата учебна година.
Областният кръг на НОМ е второто математическо състезание, което формира предварителния рейтинг за Софийската Математическа Гимназия след СМТ. Остава само Европейско Кенгуру и разбира се, финалното състезание Откриване на Млади Таланти.

Вижте текущ рейтинг за 4 клас за прием в СМГ
Информация, новини, задачи и решения от Национална Олимпиада по Математика
Моля, подавайте сигнали за ненанесени или грешно нанесени резултати и данни за четвъртокласници в тази тема във форума ни.
    
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 3,0 / 6 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+