Google Street View дойде и при нас

г. 21:17 ч.
Google Street View дойде и при нас
Google Street View предлага детайлни панорамни снимки, заснети от автомобил, движещ се по всички улици в дадена държава. Услугата е активна от много години в САЩ и основните европейски държави, а ето, че и вече е достъпна у нас. Резултатът от Google Street View е виртуална разходка, максимално близка до истинската докато седите пред компютъра си вкъщи.
Честито, ето че и в нашата затънтена държава улиците са заснети и можете да се разхождате с човечето по знайни и незнайни квартали.
Направените снимки са от миналата пролет. Центърът на София за съжаление е грозен и ограден от огради по случай строежа на втората линия на метрото, която тогава все още не е била пусната. България е 48-мата страна в света, в която уникалната услуга е активирана.
Прекрасна новина...
    
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+