Летен лагер за математици

г. 12:41 ч.
Летен лагер за математици
Лятната математическа лагер-школа на Асоциация Кенгуру без граници ще се проведе от 21 до 27 юли 2016 г.
За записване са поканени ученици от 4 до 7 клас, изкаеали не по-малко от 100 точки на състезанието Европейско Кенгуру 2016.

Децата ще бъдат настанени в 4-звездния хотел Аврора в морския ни курорт Св. Св. Константин и Елена, изхранването ще е на база All Inclusive, а цената за 6-те дни е 286 лева.

Математическата подготовка по време на лагера ще се осъществи от двама любими преподавателя - Ивайло Кортезов и Мария Томова.

Всички, които отговарят на условията и желаят да съчетаят една прекрасна лятна почивка и полезни и забавни математически въпроси трябва да изпратят мейл на адрес smb.kenguru@gmail.com за да получат повече информация и да бъдат пренасочени към туропеатор за записване.
Информация, новини, задачи и решения от Европейско Кенгуру
        
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 5,0 / 2 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+