ПЧМГ - ден на отворените врати за гимназиална степен

г. 16:52 ч.
ПЧМГ - ден на отворените врати за гимназиална степен
Първа Частна Математическа Гимназия е основана през 2004 година.
Само за 12 години, училището се утвърди като едно от най-добрите в страната ни. Учениците на ПЧМГ са неизменно в челната тройка на софийските училища по резултати от матури след 7 клас.
Мисля, че няма заинтересован от образованието родител или ученик, който да не е запознат с прекрасното образование, което дава училището в прогимназиална степен от 5 до 7 клас.
Все по-популярно става и малкото братче на ПЧМГ - Питагор, което обучава на ниво деца от 1 до 4 клас.

Ако има област, в която ПЧМГ трябва все още да се доказва, то това е гимназиалната степен на училището.
Добрите практики, познати на всички от прогимназиалната степен на частната математическа гимназия се прилагат в пълна степен и в периода 8 - 12 клас и е въпрос на време и доверие за да се наложи марката и в горния курс на средното образование.

Всички ученици и родители, които са заинтересовани от обучението в ПЧМГ за периода 8 - 12 клас са поканени да присъстват на деня на отворените врати на училището.
Той ще се състои в петък, 10 юни 2016 г. от 17 часа в сградата на ПЧМГ.

Както знаете, моето дете е в момента 8 клас в ПЧМГ, така че ако ви трябва допълнителна информация за реалностите - питайте в темата за училището във форума или на лично съобщение през форума ако държите на дискретност.
Ще се постарая да ви отговоря изчерпателно и честно :)
Още информация и новини от ПЧМГ в AlekDimitrov.com
    
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 5,0 / 2 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+