Трансфер от висшата лига - Емил Карлов преминава от МГ Ямбол в СМГ

г. 08:43 ч.
Трансфер от висшата лига - Емил Карлов преминава от МГ Ямбол в СМГ
Емил Карлов е един от известните преподаватели по математика в България.
Г-н Карлов е подготвял стотици силни математици, а името му е символ на математиката в Ямбол. Той е познат на широката общественост като организатор на математическото състезание Роман Хайнацки.

След близо 40 години в Ямболската Математическа Гимназия, Емил Карлов се мести в Софийската Математическа Гимназия.
Причините... тъжни са. Според интервю с видния математик, в Ямбол не са останали деца, които харесват математиката и той не може да работи вече пълноценно в гимназията, на която е дал толкова много и която му е дала толкова много...

Ами, успех на Емил Карлов в СМГ и тъй като не мога да повярваям, че будните деца в Ямбол са свършили, пожелавам им от все сърце бързо да намерят достоен и амбициран заместник, който да им разкрива с желание тайните на математиката.
Информация и новини за СМГ
      
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 5,0 / 5 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+