Благотворителен концерт за малките математици от СМГ

г. 07:02 ч.
Благотворителен концерт за малките математици от СМГ
Ученик от 12-ти клас в СМГ организира благотворителен рок концерт, целта на който е събиране на средства за изпращане на деца от Софийската Математическа Гимназия Паисий Хилендарски по състезания в страната и чужбина.
Концертът ще се проведе в четвъртък, 14 март 2013 в столичния клуб RockIT на улица Бенковски 14 от 18 до 22 часа. Всички събрани пари от вход ще бъдат дарени от организатора - Емо от 12-ти клас на директора на СМГ за подпомагане на малките математици и програмисти.
На купона ще свирят D2, CRUSH и ученическите банди Random Station и FIll in the Blank.
Не го мислете, а идвайте. Хубава рок музика, съчетана с благородна кауза - каква по-добра комбинация.
        
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+