Майсторски клас Черноризец Храбър 2017

г. 14:36 ч.
Майсторски клас Черноризец Храбър 2017
Традиционният лагер за учениците, постигнали добри резултати на математическия турнир Черноризец Храбър ще се проведе от 3 до 8 януари 2017 г. в град Хисаря.
По време на лагера, учениците комбинират почивка, спорт и лекции по математика.
Научен ръководител на лагера е доц. Ивайло Кортезов.

За Майсторски клас Черноризец Храбър 2016 са поканени ученици, представили се добре на проведеното наскоро едноименно математическо състезание. Могат да се запишат състезатели, изкарали не по-малко от:
• 5 клас - 85 точки;
• 6 клас - 95 точки;
• 7 клас - 100 точки;
• 8 клас - 100 точки

Както винаги, лагерът се организира от фирма Майорка. Детайли и цени все още не са обявени, но бих могъл да предположа, че цената ще е между 330 и 380 лева и ще включва такса за математическо обучение, настаняване и изхранване.
Транспортът ще се организира и заплаща отделно.

Ако отговаряте на условията за покана и желаете да се запишете за майсторски клас Черноризец Храбър, направете го като попълните онлайн формата на страницата на организаторите.
Информация, новини, задачи и решения от състезание по математика Черноризец Храбър
          
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 5,0 / 1 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+