Квалификации за участие в Пролетните Математически Състезания за петокласници от СМГ

г. 09:04 ч.
Квалификации за участие в Пролетните Математически Състезания за петокласници от СМГ
Утре, 18.03 ще се проведат вътрешните квалификации за определяне на участниците в Пролетните Математически състезания на ученици на СМГ от 5-ти клас. ПМС ще се проведе тази година във Варна от 29 до 31 март. Състезанието е под егидата на МОМН и СМБ и един от най-престижните конкурси на национално ниво, особено за малките математици, чиито възможности за изяви са по-ограничени от тези на батковците им.
Досега традицията показва, че СМГ участва с отбор от 16 петокласници на Пролетните Математически Състезания. Очаква се и тази година отборът да е от шестнадесет математичета.
Успех на участниците утре.
Информация, новини, задачи и решения от Пролетни Математически Състезания - ПМС
    
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+