Състезание по Математика Сан Стефано за 4, 5, 6 и 7 клас

г. 12:56 ч.
Състезание по Математика Сан Стефано за 4, 5, 6 и 7 клас
В събота, 25 февруари, в София ще се проведе интересно състезание по Математика под патронажа на акад. Благовест Сендов. То се организира от Школа Сан Стефано.

Ще попитате - защо пък интересно... Ами, защото задачите в състезанието ще се подготвят от екип, ръководен от ръководителя на националния ни отбор по математика за Международната Олимпиада - IMO, професор Емил Колев!
Хмм... досега съм споменавал многократно Емил Колев, един от топ математиците на България. И винаги съм започвал с доцент. А сега вече е професор :)
Поздравления професор Колев!
Състезанието ще се проведе в две групи - от 10:00 ч. до 12:00 ч. и от 13:00 до 15:00 ч. в школа Сан Стефано, част от Център за управление и професионално обучение на ул. Сан Стефано 22.

Участието в състезанието е безплатно

За състезанието е осигурен награден фонд и лични грамоти за всички участници.
Ученици от 4, 5, 6 и 7 клас могат да се запишат като изпратят три имена, клас, телефон и Email за връзка на този Email адрес. не по-късно от 20.02.2017 г.
      
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 5,0 / 1 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+