Национален кръг на Олимпиадата по математика

г. 15:20 ч.
Национален кръг на Олимпиадата по математика
Последният етап от най-реномирания математически турнир за деца 7-12 клас в България ще се проведе 13-ти и 14-ти април в НПМГ София.
Както знаете, деца, по-малки от 7-ми клас не участват в националния кръг на Олимпиадата.
Националният кръг се провежда в две части за ученици от 9-ти клас нагоре и в един за деца 7-ми и 8-ми клас. Първата дата е в събота - 13.04.2013 от 9:30 до 13:30. На следващия ден - неделя, 14.04.2013 е награждаването на 7-8 клас и втория кръг на Олимпиадата за големите.
Успех на всички, които са стигнали до този етап. И без притеснения - щом сте се класирали за финалния етап, значи можете да победите!
Повече за регламента на 62-рата Олимпиада по Математика:
- 4-8 клас
- 9-12 клас
Информация, новини, задачи и решения от Национална Олимпиада по Математика
          
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+