Резултатите от третия пробен изпит на СМГ за четвъртокласници са въведени в базата

г. 17:59 ч.
Резултатите от третия пробен изпит на СМГ за четвъртокласници са въведени в базата
Резултатите на кандидатите за Софийската Математическа Гимназия от пробния изпит, проведен миналия уикенд са въведени в рейтинговата база.
Да ви припомня, че резултатите от пробните изпити в СМГ се визуализират само, когато изберете отделното класиране на 4-класниците!
Конспектирано, този път има много високи резултати - цели 25 деца имат 40+ точки, нещо, което не си спомням да се е случвало скоро.
Както знаете, рейтинговата таблица е с изчислен неофициален финален рейтинг, който ще се промени, когато СМГ обявят минималните стойности за 4-те балообразуващи състезания.
Имате възможност да сортирате по който и да е параметър и да изучавате в детайли конкуренцията, която ви очаква на финалния изпит.
Вижте какво са постигнали малките математици на третия пробен изпит за прием в СМГ след 4-ти клас.
                
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+